Panys de seguretat Madrid

http://ccerrajerosmadrid.com/
Treballem amb les marques de panys més conegudes a Espanya i Europa i disposem de les últimes novetats en panys de seguretat del mercat per poder oferir-li els productes més segurs i eficaços contra el robatori, tant per al seu habitatge com a negoci o empresa. 
Ens posem sempre a la seva disposició per a qualsevol treball relacionat amb la reparació, venda, instal·lació o obertura de cilindres, bombetes i panys de seguretat embotides o sobreposades en qualsevol tipus de portes, caixes fortes de seguretat o vehicles de qualsevol marca i model.
Serveis de serralleria a comunitats i empreses de tota Madrid
Realitzem ensinistraments o igualamientos de panys per a edificis, administradors de finques, empreses, col·legis, instituts, edificis oficials, organismes públics i qualsevol instal·lació que necessiti un control d’accessos de seguretat.
També vam realitzar el duplicat de claus per a comunitats de veïns que requereixin canviar les claus de la seva comunitat per robatori o pèrdua de claus.
Si no desitja haver de manejar una gran quantitat de claus, podem realitzar un estudi de panys per a la seva domicili, comunitat de veïns o negoci i li farem un pressupost sense compromís del pla de amaestrament.
Realitzem ensinistraments amb cilindres, panys i claus de gran resistència al desgast i qualitat que allarguen la vida útil, reduint així les avaries.
Instal·lem bombetes resistents i duradors per a comunitats de veïns.
Serraller Barat Madrid els 24 hores els 365 dies   
Estem a la seva disposició les 24 hores del dia a Madrid Centre i tots els districtes de Madrid.
Solucionem qualsevol tipus d’avaria relacionat amb la serralleria, demani’ns pressupost sense compromís, els nostres preus li sorprendran per bé.
 
Caixes Fortes
 
Si desitja adquirir o canviar una caixa forta nosaltres podem indicar-li les diferents opcions que existeixen en caixes fortes. Treballem amb les principals marques de caixes fortes homologades per joieries, ignífugues, armaris, arxivadors o armers.
També vam realitzar canvis de combinacions, obertures i reparacions de caixes fortes.
Amb la modificació de la legislació en caixes fortes en els propers anys serà necessari substituir moltes caixes que quedaran obsoletes per la nova llei. Consulteu-nos sense compromís, estarem encantats d’assessorar-li.
Instal·lació de panys:
Instal·lem tot tipus de panys, forrellats FAC, escuts de seguretat inviolables, forrellats per a portes interiors, tanca portes per portals, caixes fortes ocultes encastades o sobreposades, bombetes de seguretat antibumping, escuts de seguretat per panys.
Scroll al inicio