Descobreix els usos d’una bossa tipus caixa

Hi ha  una nova tendència apoderant dels carrers . Els clutchs tipus caixa, es tracta bàsicament d’una bossa de mà amb forma de bossa per al berenar.

Sabem que aquest tipus de bosses són  un clàssic pel que fa a casaments i festes elegants es refereix,  i és que tractant-se d’un peça tan petita és el complementi ideal per a qualsevol vestit.

N’hi ha a tots els estils, elegants amb molta pedreria, bohemis, de pell i fins transparent, només has d’escollir l’ideal per al vestit que hagis triat.
La bossa tipus caixa ha de ser molt ben combinat perquè pugui harmonitzar bé amb el vestit de la nostra elecció, aquest tipus de complement sol venir amb alguna cadena o tira que ens permeti portar a l’espatlla, però en el cas d’una festa elegant el millor serà tenir-lo sempre a les nostres mans, o bé sempre que no estiguem ballant.

És clar que al principi d’aquest post et vam dir que  els clutchs tipus caixa estan prenent els carrers , i la veritat és que després de l’esdeveniment per al qual el comprem, el nostre espectacular bossa passa a estar oblidat al racó més fosc de l’armari.

Afortunadament amb aquesta tendència li donarem una altra oportunitat. Amb el minimalisme de nou a la moda  dels clutchs tenen un espai en el nostre outfit diari.
És clar que les dones necessitem una bossa gran per poder guardar tot el nostre arsenal, però sempre que estiguem a la facultat de sobreviure només amb els diners, el cel·lular i una pols compacte podem utilitzar aquesta tendència per a una ràpida sortida amb amigues.
En cas que decideixis utilitzar el teu clutch com un complement d’ús diari, és igual si no portes a la mà oa l’espatlla, igual lluiràs sorprenent. El sol fet d’utilitzar aquest petit bossa tipus caixa com a part d’un outfit de dia li donarà un  toc urbà.

Si et preguntes com combinar-, et donarem algunes idees perquè llueixis simple i sorprenent amb menys accessoris.

Un outfit bàsic com ho és una samarreta blanca amb jeans i flats, complementat amb un collaret tipus pitet de molts colors pot ser senzillament adornat amb un clutch negre de pell sintètica, ideal per anar amb amigues al cinema oa prendre un gelat.
En l’estiu un vestit curt i unes botes vaqueres quedaran més que bé complementades amb un clutch d’un color vibrant, atreveix-te amb un neó o algun pastís i estaràs mes que llista.

Per a un look molt més urbà, a uns leggins negres, amb una samarreta amb estampat agrégales una caçadora de pell uns botins i el clutch, un de pell o de pedreria combinarà bé.

Atrevir-te a donar un nu evolució ús als teus vells accessoris,  aventura’t amb aquesta opció en totes les seves modalitats.

El clutch pot ser  el complement ideal per a qualsevol ocasió,  dóna-li vida a qualsevol outfit, per a la festa o per ser a la ciutat, hi ha milers d’opcions, les grans marques ofereixen les seves propostes i també pots obtenir-la en el  low cost.  Els bossa tipus caixa estaran per tot arreu aquesta temporada.
Scroll al inicio