CALDERES TERRASSA: OFERTES BAXI, JUNKERS, VAILLANT

En Zyz Climatització t’oferim una àmplia gamma de productes destinats per al benestar dels teus, la nostra manera de ser ens cataloga com una empresa de serveis a mercè dels nostres clients, les nostres especialitzacions són la venda i instal·lació decalderes de gas, calderes de gasoil , aire condicionat, descalcificadors d’aigua, energia solar, reformes i interiorisme de la llar .
Som instal·ladors i comercialitzem les principals fabricants del mercat tant encalderes com en equips de aire condicionat , instal·lem marques com: Baxi Roca, Ferroli, Vaillant, Junkers, Hermann , Ariston, Saunier Duval, Fujitsu, HIYASU, Daikin, Mitsubishi, Samsung, Ath, Cilit, Fleck , etc.
en Zyz Climatització som una empresa dedicada bàsicament al Vallès Occidental, més concretament a Terrassa , però treballem en tota la Comunitat desplaçant-nos fins a ciutats com Girona, Lleida o Tarragona .
a causa de les nostres compres setmanals podem oferir uns descomptes i finançament fins 3 anys SENSE INTERESSOS que no deixarà insatisfet a ningú, truca’ns i demana’ns pressupost , no et penediràs.

Aire Condicionat Terrassa

En aquest apartat essencial en el nostre negoci volem donar a conèixer als nostres clients les diferents marques i opcions que tenen al moment de dissenyar una instal·lació o de comprar la marca més idònia per a cada ocasió, els models més econónicos, els més venuts, els més recomanats per l’opinió pública, els aparells amb més detalls, tots a unes condicions especials per a ciutats com Terrassa, Sabadell, Rubi, Barcelona, ​​etc. a on trobaràs el teu pressupost perfecte per a la teva llar.

calderes Terrassa

La instal·lació de calderes de gas com de calefacció són el tipus d’instal·lacions que més realitzem al cap de l’any, som especialistes en aquestes instal·lacions, oferim uns preus realment interessants i un finançament totalment exclusiva podent pagar la col·locació de la caldera de gas o gasoil a 3 ANYS SENSE INTERESSOS. Estem al carrer Marconi a Terrassa, vine a fer-nos una visita i t’informarem de tots els avantatges i normatives vigents.

Calefacció Terrassa

Les instal·lacions de calefacció ha estat el nostre pilar al llarg dels anys, realitzant tot tipus d’instal·lacions tant de gas com de gasoil a diferents localitats catalanes, oferint el millor servei i preus sempre als nostres clients, creiem que la nostra fama ve gràcies a les nostres calefaccions representant una de les empreses més punteres a principis dels anys 2000 i finals de segle. Gràcies a això a hores d’ara disposem d’una àmplia cartera de clients als quals realitzem diferents treballs tant d’instal·lació com de manteniment.

Energia Solar Terrassa

Les instal·lacions d’energia solar tèrmica representa a partir de l’any 2004 aproximadament un element de confort i benestar a les nostres llars al mateix temps que representa una energia neta i gratuïta que vam aconseguir gràcies a la radiació solar, aquest tipus d’instal·lacions es realitza bàsicament als habitatges de nova construcció a causa de obligat compliment del Reial Decret en el Reglament d’instal·lacions Tèrmiques en Edificis.

Descalcificadors Aigua Terrassa

La calç és un dels principals causants de la majoria dels electrodomèstics que trobem a les nostres llars, mitjançant els descalcificadors d’aigua podem eliminar la duresa de calç que obtenim de la companyia d’aigües a la nostra ciutat i també aconseguir major suavitat tant en la nostra pell , cabell, etc. D’aquesta manera obtenir un confort superior a les nostres llars més un allargament de la vida del nostre electrodomèstics.

Grans Ofertes i Preus Mensuals

Aquest apartat l’hem creat amb la finalitat d’oferir als nostres clients unes ofertes puntuals durant tots els mesos de l’any en tots els nostres productes, calefaccions, calderes, aires condicionats, descalcificadors, amb la qualitat de servei a què estem acostumats treballar més afegint un més en grans preus i finançaments en tots els nostres productes, pagant la instal·lació amb un 10% de descompte al comptat o beneficiant del nostre finançament de 3 anys SENSE INTERESSOS.

Scroll al inicio