Una mudança feliç

Recordi que ha d’estar en contacte amb els departaments d’atenció al client de les empreses de serveis que utilitzi almenys dues setmanes abans de mudar-se. Aquesta serà una garantia que una vegada que arribi al seu nou destí, no wonít ser gaire utilitats problema preocupant. En el dia de la mudança mantenir les seves utilitats treballant fins a l’últim minut. Hi pot haver situacions d’emergència. Feu els arranjaments necessaris perquè la seva llum, gas i telèfon connectats fins que tot estigui completament instal · lat per mudar-se. Desconnexió d’utilitat en el moment adequat farà una gran diferència.

Comuniqui amb la seva companyia de serveis públics i obtenir els detalls per a la desconnexió. Assegureu-vos de fer-ho almenys dues a quatre setmanes abans de la seva mudança programada. Això li estalviarà de pagar els càrrecs de notificació tardana. A més l’empresa també arriba a prendre la lectura final d’aigua, gas, electricitat i metres. Recordeu que per obtenir una còpia de la factura o registre. En cas que tingui algun compte pendent, eliminar-les. De la mateixa manera si hi ha dipòsits realitzats en les empreses de serveis públics recuperar els seus diners abans de sortir. 

Sapigueu sobre els serveis de transferència. Per a distàncies curtes, les empreses poden ser capaços de transferir els serveis a la seva nova casa, però si vostè s’està movent en algun moment, potser hagi de fer front a una nova empresa. Per evitar càrrecs per pagaments endarrerits no desitjats, assegureu-vos que la nova direcció s’envia a les empreses de subministrament d’on poden enviar les factures finals.

Consells útils

Una vegada que s’ha mudat, mantenir els seus aparells elèctrics a la temperatura ambient abans de connectar. Recordeu treure la placa de vidre del seu forn de microones i la cinta abans de començar fora. Tingueu en compte la ubicació de la connexió de TV, telèfon i internet.

Què no ha d’oblidar de portar els seus guies telefòniques locals. És possible que vulgueu posar-se en contacte amb la gent del seu barri antic. No cal preocupar-se pel servei d’aigua i clavegueram, ja que es poden arreglar directament a través del departament de la ciutat o de la ciutat corresponent. Recollida d’escombraries i el reciclatge també entren en la mateixa categoria. Els càrrecs perquè s’inclouran en el projecte de llei d’impost a la propietat.

No hi ha res que és de menor importància a l’hora de decidir-se a traslladar-se a una nova ubicació. Igual atenció s’ha de donar a tots els aspectes de les coses relacionades amb la seva mudança. Totes les relacions que han de fer, es reuneixen les persones interessades, la investigació sobre el que requereix un estudi en departament i fer el seu moviment lliure de problemes. Tingueu en compte que sempre és millor per evitar problemes d’última hora. Mai t’oblidis de donar prioritat a la planificació i treballant molt abans d’hora.

Scroll al inicio