Millors destinacions turístiques per viatjar

Tots els anys, empreses importants dedicades al sector de viatges o turisme realitzen una llista amb les destinacions més recomanats; entre els quals trobarem els països que més solen visitar les persones arreu del món i que, com a dada curiosa, es troba Barcelona.

 •         Londres ofereix una gran quantitat d’activitats culturals i d’oci per conèixer i gaudir durant el nostre viatge. Allà trobaràs atraccions turístiques totalment gratuïtes, a més de disposar de molts llocs per visitar
 •         Els atractius turístics d’Austràlia moltes vegades són menyspreats, però viatjar a Sydney o alguna altra ciutat del país és una experiència extraordinària que no et pots perdre.
 •         Istanbul, ubicat a Turquia també és una ciutat molt interessant, ja que té un patrimoni tant cultural com històric que tots haurien de conèixer. Entre els llocs que podem visitar està la Mesquita Blava o el Gran Basar.
 •         Roma també és una ciutat similar a Marràqueix, ja que semblés que s’hagués congelat en la història durant més de 2.000 anys. Visitar el Palatino o el Coliseu et faran plorar de l’emoció i bellesa que transmet la seva història. A més, pots aprofitar un viatge a Roma en 4 dies que és de baix cost i permet conèixer-la profundament.
 •         Marroc també es destaca per la ciutat de Marràqueix, la qual es caracteritza per mantenir-se en una altra època amb els jardins, mesquites i palaus, a la vegada que també podem observar les zones modernes. Una cosa que no et pots perdre d’aquesta destinació són els Jardins Majorelle.
 •         La Ruta 66 és un mític viatge que les persones creuen en l’emblemàtica carretera situada als Estats Units. Tot i no que no és comú que es trobi a la llista, el nostre viatge i experiència m’han fet incloure-la en la llista. Si no tens coneixements sobre com fer-la, hi ha moltes empreses especialitzades per viatjar per la Ruta 66 .
 •         París no podia deixar d’estar en aquesta llista, ja que pràcticament és atractiu en tots els seus aspectes. Provar les seves gastronomies, visitar la Torre Eiffel o el Louvre, anar al mercat de les puces o entrar a botigues de luxe és una experiència increïble.
 •         Tornant a passar per Estats Units, fem una breu parada per Nova York, coneguda també amb el nom de «ciutat dels gratacels». Si t’agraden les ciutats modernes, visitar el Empire State, World Trade Center i la Cinquena Avingudaserà una experiència d’un altre nivell.
 •         Encara que mai t’ho haguessis plantejat, Indonèsia també té molt per oferir. Específicament Ubud, un poble que fins i tot va aparèixer entre els primers deu llocs turístics per visitar aquest any en diverses llistes importants. Entre els seus atractius trobaràs els massatges, galeries, museus i llocs increïbles com les tombes de Gunung Kawi.
 •         Barcelona, ​​com comentàvem, també està a la llista. I és que una ciutat tan atractiva com aquest es mereix un dels millors llocs. Aquest destinació turística t’ofereix autèntiques meravelles arquitectòniques com la Sagrada Família i el Park Güell, així com també platges, llocs amb ambients dignes d’una ciutat cosmopolita i una molt bona gastronomia.
 •         Lisboa, què tan a prop està d’Espanya, és també un lloc al qual tota persona hauria d’anar. De segur t’atraparà la seva gastronomia, les vistes de la capital des de dalt i el seu estil que és capaç de captivar qualsevol.
Així que ja tens idea de quins són els millors destinacions turístiques , als quals provoca anar a l’aeroport a prendre el primer avió amb destinació a algun d’ells i ja després ens preocupem de l’ enviament de maletes , les quals podem lliurar als nostres familiars i contractar alguna empresa com Parcelabc.
Scroll al inicio