Menjadors automàtics per a gossos produen.

La millor solució per a l’alimentació de la teva mascota.

 

Disposem de menjadors dispensadors automàtics programables realitzats en xapa d’acer galvanitzat de gran robustesa i amb capacitat per a 15 quilos de pinso.
on una senzilla programació podràs subministrar el nombre i quantitat de preses que requereixi el teu gos a l’hora adequada.
Podràs deixar atesa a la teva mascota estant fora de casa, la qual cosa és ideal per a les vacances, les segones residències o simplement per utilitzar diàriament per comoditat, alliberant-de l’horari estricte per estar a casa, ja que als gossos els agrada menjar sempre a la mateixa hora.
Només cal simplement programar l’hora a la que voleu que es dispensi l’aliment i el dispensador farà la seva feina.
A més amb aquest tipus de tremuja digital programable evitaràs el sobrepès de la teva mascota ja que només dóna la quantitat que es programi.
És vàlida per a qualsevol tipus de pinso.
Preparat per a l’exterior a l’estar fabricat en acer inoxidable.
És ideal per a gossos mitjans i grans:
Pastor alemany, Airedale terrier, mastí, gran danès, akita americà, alaskan malamute, pastor anglès, Billy, Boerboel, Boxer, Braco Alemany, collie, dalmata, Dobermann, Dogo argentí, Llebrer afganès, Golden Retriever, Husky Siberià, Llaurador Retriever, pastor Australià, Pastor belga, podencs, rottweiler, Samolledo, schnauzer, Setter anglès, shar pei, spaniel

Imatges del dispensador automàtic de menjar per a gossos.


Scroll al inicio