Límits Reductors de velocitat

Revisi la nostra gamma de topalls per a estacionament i reductors de velocitat d’hule.

Límits Reductors de velocitat

Reductor de velocitat molt resistent. Es manté en perfecte estat durant anys sense necessitat de manteniment. La seva base acanalada permet ocultar de manera segura el cablejat en magatzems, pàrquings i tot tipus de superfícies que suportin en pas de vehicles.
Límits Reductors de Velocitat

Reductors de Velocitat Speed ​​Humps

Reductors d’hule d’última generació. Gràcies al seu disseny i la qualitat dels materials utilitzats poden suportar el trànsit de vehicles pesasos. Ideal per controlar la velocitat en carreteres o avingudes amb molt de trànsit o per millorar la seguretat en passos de vianants.
Topalls d'estacionament

Reductors de VelocitatLímits d’estacionament (Llarg)

Topall per a estacionament fabricat en una única peça amb franges grogues vulcanitzades. Molt resistent, no requereix manteniment i conserva les seves propietats durant anys.Perfil baix per no fer mal als vehicles. Longitud de 1,83 metres per delimitar estacionaments al llarg.
Topalls per a estacionament

Límits per a estacionament (Curt)

Les mateixes propietats que els topalls d’estacionament llargs. A causa del seu menor longitud calen dos peces per delimitar les places d’estacionament, però poden separar-se entre si per adaptar-se a la longitud total de qualsevol plaça per a qualsevol tipus de vehicle.
Topalls per andana

Límits per andana de càrrega

Límits de Hule especialment diseñanos per delimitar i agilitzar la circulació de vehicles en magatzems de càrrega, cellers, fàbriques … Resisteixen els impactes de vehicles pesants, són molt duradors i no requereixen manteniment.
Topalls per Aparcament

Límits de Hule per Aparcament

Compten amb cirtas grogues integrades en el propi límit per millorar la visibilitat. Fabricats en una peça per fer-los més resistents. Suporten l’impacte de vehicles sense deteriorar-se, i en ser flexibles tampoc fan mal a les actuacions.
Caps per Reductors

Caps per Reductors de Velocitat

S’instal·len en els extrems dels reductors de velocitat per segellar. Els reductors poden instal·lar indivualmente o encadenant diversos reductors de velocitat consecutius, però sempre amb caps en els extrems per a fixar i segellar correctament la instal·lació.
cargols Expansius

Cargols Expansius per a instal·lació de topalls

Cargols d’acer inoxidable amb taquetes expansius dissenyats per ancorar els reductors i topalls d’hule a superfícies de formigó o asfalt. Són fàcils d’instal·lar guiant-se per les perforacions que ja incorporen totes les peces d’hule.
Scroll al inicio