Fersan Mobiliari de Perruqueria Barcelona

Fersan comercialitza els seus productes únicament a través del canal professional, amb un termini de lliurament molt ràpid i àgil des dels seus magatzems ubicats a La Llagosta (Barcelona).
Allà, disposem no només d’un important estoc que ens permet respondre ràpidament a totes les necessitats dels nostres clients, sinó també d’un centre d’assistència des del qual poder oferir el servei tècnic i postvenda.
Més de 50 anys en el sector del mobiliari i equipament de perruqueries i centres d’estètica i bellesa ens avalen. Des de la seva creació el 1960 fins als nostres dies, la firma Fersan s’ha dedicat a fabricar i exportar aparells per a perruqueries i centres d’estètica i bellesa, consolidant la seva marca a nivell mundial.
La serietat, servei, assessorament tècnic i la qualitat dels seus articles, tots ells fabricats segons normativa europea CE, han posicionat aquesta firma a nivell estatal i europeu.
Som conscients que les nostres solucions i propostes formen part de la imatge que els seus clients tenen del seu negoci i som molt respectuosos amb aquesta responsabilitat que fem nostra.


Els nostres Objectius
Entre els nostres objectius, lògicament, figura el d’oferir sempre l’opció més adequada per a cada tipus d’establiment, unint qualitat, funcionalitat, disseny i estética.Nuestro compromís és el de trobar en tot moment la millor solució per a cada cas, en les millors condicions .

Per què triar-nos?
Per tot això, el nostre primer pas és el de ESCOLTAR atentament el que ens diuen els nostres clients, per poder ANALITZAR adequadament les seves necessitats i traduir-les correctament en forma d’una PROPOSTA a partir de la qual poder arribar a un PROJECTE definitiu.
Ja sigui per iniciar un nou projecte, reformar o ampliar l’existent, contacti amb nosaltres sense cap tipus de compromís.

Últims productes

Scroll al inicio