Una famosa cançó diu, “És només qüestió d’actitud”, i res més cert que això. Si l’objectiu és ser sexy, no cal més que proposar-s’ho i començar a obrar per lograrlol. Moltes vegades ens passa que se’ns presenta un home, a qui considerem que no podrem conquerir, perquè ens calen recursos, eines per atreure cap a nosaltres. Ull, a no confundise, ser sexy no té res a veure amb un aspecte físic, sinó del que es tracta és d’esprémer al màxim les qualitats de cada un, els seus atributs, les seves potències. És per això que en el dia d’avui, et deixarem millors secrets perquè puguis veure’t sexy.

Secrets per veure sexy: Una gran mirada

Aquest és un dels màxims secrets i també podríem dir un dels més eficaços a l’hora de veure’ns sexis, a la qual hora de veure’ns sensuals, a l’hora de despertar passions.

La mirada té aquest poder de transmetre tant, sense haver dit tan sols ni una paraula. És una de les eines de les que les persones disposen per veure atractives, súper sexis.

Del que es tracta perquè una mirada sigui sexy o sensual, és que sigui profunda, perquè és amb la profunditat de la mirada amb la qual es desperten passions.Estan els que diuen que els ulls són finestres de l’ànima, i per això reflecteixen tot el que un vol transmetre a una altra persona, encara amb més efectivitat i potència que les paraules.

El secret és practicar davant del mirall les mirades, que ens fan veure més sexis per després fer-les servir quan siguin necessàries.

Secrets per veure sexy: Una gran somriure

Juntament amb la mirada, el somriure és un recurs súper poderós, perquè una persona pugui veure atractiva, bonica, sexy i sensual. Ull, no es tata de somriure per la vida, fent veure aquest somriure, aquesta no té cap atractiu. Per contra es tracta dels somriures natuarles, ben fundades les que fan que una persona es torni atractiva. Per somriure, és important tenir un somriure perfecte, el que implica cuidar molt el higiene de les dents, perquè clar que no serà atractiu veure un somriure que no està cuidada.

Secrets per veure sexy: Sé carismàtica

El carisma és una cosa més aviat innat, que algunes persones tenen més desenvolupat que altres. Es tracta de la manera que una persona té de parlar, de moure i d’actuar. L’objectiu és que la forma que vós tinguis de transmetre el que sos, sigui atractiu per a l’altre, que no pugui treure els ulls de sobre teu, que admiri la teva personalitat, els teus moviments teva postura, la teva manera de caminar, etc.

Secrets per veure sexy: Ser autèntica

No hi ha res més atractiu en una persona que sigui autèntica, natural, genuïna, vertadera. Aquestes qualitats tornen sexy a una persona, perquè és l’estil propi el que fa una persona es vegi captivada per una altra i que aquest estil el faci sentir còmode.

En aquest sentit s’entén que no té res de sexy ni atractiu fingir ser una cosa que no es pot arribar a ser, perquè res té a veure amb l’essència pròpia. Parlar d’una persona que és sexy, no vol dir fer al·lusió a un conjunt de condicions que han d’estar presents. Per contra, dues perosnas també serien sexys però enfocant-se en diferents aspectes d’elles i el correlat d’això és que per a una persona alguna cosa pugui ser sexy atractiu que per a una altra persona potser no ho és.Així acordate, es vós mateix i per veure’t sexy i atractiu, primer has de creure-t’ho vós.

Categorías: Mujeres