Com millorar l’oferta de contingut en les xarxes socials

En l’actualitat parlem molt del contingut per al posicionament però també ens oblidem del contingut que realment estem utilitzant en les xarxes socials amb la idea de posicionar-nos en ella.
L’oferta de contingut per a les nostres comptes socials es converteixen en un element que no podem deixar de banda, els experts consideren que l’oferta de contingut en les xarxes socials són igual d’importants que en posicionament SEO, és degut al fet que aquesta es converteix en el suport perfecte per millorar la nostra interacció.

A continuació enumerarem algunes ofertes de contingut en les xarxes socials que hauríem de manejar en els nostres comptes amb la idea de millorar el nostre posicionament.

1. Inclogui contingut interactiu: el contingut interactiu com els Ebook, webinar, infografies i tips s’han convertit en una bona manera d fer que les persones interactuïn i de pas prenguin molt més interès en el nostre compte.

2. Creu pàgines d’aterratge: possiblement les pàgines d’aterratge no siguin el que abans eren però un canvi de look tant en les imatges corporatives com en cadascun dels nostres post podrien augmentar considerablement la interacció, recordem que les xarxes socials sempre són un element on hi ha alguna cosa nou dia a dia.

3. Imatges i text: la combinació perfecta per millorar la forma d’interactuar i posicionar contingut social és l’ús d’imatges i text, sense cap dubte per la qual cosa sempre haurien de ser part del nostre contingut.

Scroll al inicio