Obra i reformes a Vigo

Truqui’ns i demani pressupost gratuït per a la reforma de la seva llar o local comercial a Vigo
 • REFORMES DE LA LLAR
  En aquesta època en què l’habitatge ha experimentat un elevat augment de preu, mantenir-la en perfectes condicions és la millor inversió que podem fer. Val la pena reformar les instal·lacions antigues de fontaneria i electricitat, tant en banys i cuina, aconseguint major seguretat en l’habitatge i una millor qualitat de vida.
  Reformem el seu bany o cuina des 2.750 €. Demani pressupost sense compromís.
  Comptem amb experts paletes, a més realitzem la instal·lació d’electricitat, fontaneria, gas, calefacció, aire condicionat, paleta, pintura i tot el que casa pugui necessitar. Realitzem les instal·lacions de la manera més satisfactòria i econòmica possible. Deixi la reforma de la seva llar a les nostres mans.
 • Reformes Locals Comercials
  Realitzem reformes i instal·lacions completes en empreses, locals comercials i oficines. Enrajolats, paviments, pladur, escaiola, etc. Instal·lació i reformes integrals d’electricitat i fontaneria i tot el que la seva empresa necessita per a un bon funcionament.
 • CALEFACCIÓ / AIRE CONDICIONAT
  Actualment la instal·lació de calefacció de gas o aire condicionat amb bomba de calor és molt més senzilla, ràpida i econòmica. Gaudi tot l’any d’una temperatura adaptada a les seves necessitats.Controli la seva despesa, vostè podrà decidir el millor moment per ajustar la temperatura ideal de les estances.
 • FUSTERIA D’ALUMINI I CRISTALERIA
  Per aïllar del fred i de la calor, cal un tancament adequat. Si els seus finestres són antigues està malgastant diners en refredar o escalfar casa o local. A més els dobles envidraments CLIMALIT tenen l’avantatge d’aïllar del soroll.
 • TERRES DE TARIMA FLOTANT i PARQUET
  Si va a reformar la seva casa o empresa, li oferim terres de parquet i tarimes flotants que compleixen la doble funció de decoració i durabilitat amb excepcional aparença i bellesa, que a més són molt resistents a la fricció. Precioses tarimes laminades fàcilment instal·lables pel seu sistema UNICLIC, sense cua. Aquestes tarimes són resistents al sol, al tràfic intens de persones, a les ratllades. Els avantatges de la tarima flotant són: qualitat, varietat, duresa excepcional, acabat perfecte, fàcil i relació qualitat / preu excel·lent.
 • PORTES I FINESTRES, ARMARIS ENCASTATS
  Disposem d’un ampli assortiment en portes d’entrada, portes blindades i portes cuirassades d’alta seguretat. Finestres de fusta o alumini. Armaris encastats a mida. També disposem de portes d’interior amb diferents decoracions i acabats.
  Si necessita una reforma per a la seva llar o qualsevol reforma en general, pensi en TELETÉCNICOS.
Scroll al inicio